Historier fra sessions

Her ser du billeder fra mine sessions, for at give dig en ide om hvilke slags billeder jeg normalt tager på 1 times shoot. Jeg tilpasser altid mine sessions efter jer, så jeg bedst muligt fanger jeres øjeblikke.

Anbefalinger

“Maria tog billeder ved vores bryllup for 2 år siden og jeg har på intet tidspunkt fortrudt det!
Hun er dygtig, professionel og enormt sød 😉 og alle mine gæster følte sig ikke på noget tidspunkt generet af hende, hun har efterfølgende taget billeder for flere af gæsterne.
Hun har lavet den smukkeste collage med billeder fra brylluppet, og hver eneste dag ser jeg på den og nyder den og mindes ❤️
Maria får min varmeste anbefaling med på vejen 👍👍👍”

“Nu har jeg fået Maria til og tage nogle skønne billeder af min familie nogle gange og hun er super dygtig og professionel. Hun er så godt til og sige hva er godt og ikk godt og fantastisk til børn.
Har fået en masse skønne billeder og kan sidde og kigge dem igen og igen og kan ikk vælge hvilke jeg skal have bestilt.
Håber på vi kan få mange flere billeder i fremtiden.
Kæmpe stor anbefaling herfra😍

😍”

“Maria har før hen taget billeder af min familie både bryllup, familie og nu børnefoto. Hun er super dygtig, hyggeligt selvskab og har en masse tålmodighed og ideer mm. Kan helt klart anbefalde hende 📸🙂”

“Min mand og jeg fik taget de smukkeste billeder af Maria, da vi blev gift d. 6/4-19 😍 Maria er så super dygtig, kreativ og giver sig 110% for at få det perfekte billede. Klar anbefaling herfra! 👍🏼”

“Mine forældre havde fået en time med Maria i julegave, da de længe havde ønsket sig billeder af dem selv, børn og børnebørn. Vi faldt over Maria på Facebook, og har ikke fortrudt at vi valgte hende et sekund. Maria tog nogle fantastiske billeder, med stor tålmodighed, der i høj grad afspejler vores tossede familie, hvilket på ingen måde kan have været en nem opgave 😅 Der ud over kan jeg ikke huske sidst vi grinede så meget i så lang tid 😂
Så et stort tak og anbefaling lyder herfra - vi glæder os til næste”

“Maria tog gravidbilleder af min kæreste og jeg. Hun fik fanget en masse gode øjeblikke og minder vi kan se tilbage på 😊”

“Vi havde Maria til at fotografere vores datters konfirmations fest 5/9-20 og har fået de mest fantastiske billeder fra en fantastisk aften.
Vi vil til enhver tid anbefale Maria og vil helt sikkert bruge hende en anden gang😊”

“Vi giver vores varmeste anbefaling af Maria. Hun er fotografen som er “fluen på væggen” på den fedeste måde - hun fanger den helt rigtige stemning og tager de skønneste billeder.”

“Da Enya var lige ved at fylde 1 år bookede vi en 1års/cake smash session hos Maria og vi er så glade for vores billeder, vi skal helt sikkert ha flere en anden gang.”